TP

hola@tarracopublicitat.com
+34 691 084 364

TarracoGel

Adoptem diferents estratègies concorde a les necessitats dels nostres clients, realitzant anuncis digitals en multitud de formats: text, imatge, àudio i vídeo.

Client

TarracoGel

Categoria

Online

Realitzat

Novembre 2022

Projecte on s’ha realitzat tota la campanya publicitària de màrqueting online i offline, comptant amb publicitat en la pròpia pista de gel, patrocinadors, difusió en mitjans de comunicació i en la pàgina web oficial del grup comercial de Les Gavarres.

Imatge corporativa

Oferim tota l’estratègia de brànding i disseny gràfic d’imatge de marca, per a connectar-te amb el teu públic objectiu.

Realitzem tot el paquet d’il·lustracions i creativitats per a ús en xarxes socials, espots, animacions, o en el propi establiment.

Pla de comunicació

Dissenyem el pla d’interacció amb els diferents mitjans de comunicació, diaris, ràdios, publicitat en sales cinematogràfiques, entre altres.

També gestionem les col·laboracions amb entitats publiques i privades, patrocinis i intercanvis amb altres organitzacions.

Resultats &
Conclusions

Campanya en línia amb més de 89.000 impressions i amb un CTR (nombre de clics respecte al seu nombre d’impressions) qualificat amb un nivell d’impacte alt (28%). D’altra banda, la campanya en mitjans tradicionals ha suposat una presència contínua en la ment del públic atès que contínuament es realitzaven accions publicitàries.