TP

hola@tarracopublicitat.com
+34 691 084 364

Pantalles LED

Suports distribuïts en punts estratègics del Tarragonés que ens permet realitzar la publicació d’anuncis estàtics o animats, 24h 7 dies a la setmana. 

Pantalla LED situada en l’encreuament clau del barri marítim El Serrallo, espai concorregut per moltes persones . La seva ubicació es caracteritza perquè és l’única gasolinera interna de la ciutat, per la  proximitat del port i la zona gastronòmica. Vilalta Corporación, S.A consolida un grup de gasolineres amb més de 40.000 usuaris fidelitzats i gràcies als supermercats veconve, assegura un punt d’afluència constant a totes hores.

Altafulla

Una de les nostres pantalles més grans amb dimensions de 5x2m situada davant de la rodona més cèntrica d’Altafulla.

Zona d’oci que garanteix una gran afluència de visitants atès que aquesta prop d’establiments comercials i d’oci, bonÀrea, Mercadona, Caprabo, elBuffet d’Altafulla, Repsol entre altres.

Vila - Seca

Una altra de les nostres pantalles més grans amb dimensions de 6,9×1,5m situada en la gasolinera del grup Vilalta.

Amb més de 8.000 parades per a repostar. És l’encreuament més important de la comarca atès que enllaça quatre municipis, Tarragona, Vila-seca, Salou i Reus. Punt estratègic per a captar l’atenció dels usuaris, davant del Restaurant Las 4 Carreteras.

Torreón Tarraco Arena

Pantalla reconeguda per la seva posició cèntrica a la ciutat de Tarragona gràcies a Tarraco Arena. És un punt cultural on se celebren esdeveniments de gran volum dins l’entorn urbà assegurant una plena visibilitat 24h els 7 dies de la setmana.  Amb proximitat de zones gastronòmiques i a 5 minuts del Centre Comercial Parc Central.