TP

hola@tarracopublicitat.com
+34 691 084 364

Los Morancos

Es va realitzar tota la gestió de l’esdeveniment des de muntar l’escenari fins a la venda de les entrades, ens vam encarregar de tota l’organització, de la seguretat i del suport visual.

Client

Tarraco Arena

Categoria

Esdeveniment

Realitzat

Octubre 2022

Vam oferir tota la infraestructura necessària per a potenciar la visibilitat i la realització de l’esdeveniment. Ens vam ocupar de la coordinació dels diferents processos que engloben la direcció i producció de l’esdeveniment, així com de la seguretat, il·luminació i so.

Serveis

El nostre equip tècnic es va encarregar de la producció i dels serveis interiors de l’esdeveniment complint amb els respectius protocols. T’ho preparem tot perquè arribis al teu públic. Tu poses el límit!

Lot de prestacions

Garantim un equilibri entre pressupost i equip, la millor gestió, al millor preu. Ens vam encarregar de muntar l’escenari concorde a les preferències del client i de proporcionar-li un pla de comunicació.

Procés i màrqueting

Abans, durant i després vam realitzar accions de difusió centrades en el màrqueting en línia i  material gràfic per a les zones altament visibles de l’escenari i difusió insitu.